skoljobb.se

logo

Stockaryds skola söker grundskollärare klass 4-6

Företag Sävsjö kommun
Regioner
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Stockaryds skola söker grundskollärare klass 4-6

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Stockaryds skola är en F-6-skola med ca 125 elever i åldrarna 6-13 år. En rektor leder verksamheten med ca 25 medarbetare. Skolan är belägen mitt i samhället och har ett upptagningsområde som omfattar såväl de som bor i Stockaryd samt skolskjutselever från landsbygden. Fritidshemmet finns integrerat i skolans lokaler och vi har en väl utvecklad samverkan mellan skolan och fritidshemmet under elevernas skoldag. Vi har sedan flera år tillbaka arbetat enligt ASL-metoden, Att skriva sig till läsning, i de tidigare årskurserna och är en väl utrustad skola avseende IKT (datorer och Ipads). Vi söker dig som älskar att arbeta med barn och ungdomar och som vill vara med och utforma framtidens skola tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Stockaryds skola söker en engagerad lärare till mellanstadiet, klass 4-6. Lärartjänsten innebär undervisning i årskurs 4-6, samt ev. klassförståndarskap. Skolämnena justeras mot den sökandes behörighet. Har du legitimation eller kunskaper för att kunna undervisa i musik är det en tillgång.
Tjänsten innebär att du planerar, genomför och utvärderar din undervisning och verksamheten utifrån gällande styrdokument, både enskilt och i samarbete med andra. Du använder dig av V-klass för dokumentation samt för elev- och föräldrakontakter.

Kvalifikationer

Du har god samarbetsförmåga och förmåga att leda och motivera andra för att effektivt nå uppsatta mål. Du har även förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du har goda ämneskunskaper samt kunskap om pedagogiska och didaktiska metoder, vad gäller undervisning och bedömning. Du är en van IT-användare.
Ämnesbehörighet och lärarlegitimation är ett krav för tillsvidareanställning.
Du är utbildad grundskollärare och har behörighet att undervisa åk 4-6. Planering av undervisningen ska ske med hänsyn till elevernas olika behov och har du behörighet att undervisa i svenska som andraspråk är det en merit då vi har många elever med annat modersmål. Som person är du positiv, ansvarstagande, har en positiv elevsyn, och brinner för att utveckla verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde : 2023-08-09

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-27

Referensnummer : C128344

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Cecilia Alexiusson

Rektor, Stockaryd

Mobiltelefon

Telefon 0382-15641

E-postadress cecilia.alexiusson@savsjo.se

Facklig företrädare

Sveriges lärare

Expedition

Mobiltelefon

Telefon 0382- 152 84

E-postadress savsjo@sverigeslarare.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Stockaryds skola söker grundskollärare klass 4-6

Sävsjö kommun