skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola med 600 elever, belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, barer, bagerier och ett eget chokladrum!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en legitimerad lärare i engelska och svenska (i kombination) för undervisning främst på IM och Språkintroduktionsprogrammen (engelskaundervisning). Även nationella program kan förekomma.

Du kommer att ingå som en del i ett mycket väl fungerande arbetslag som arbetar tillsammans för elevernas lärande och måluppfyllelse. Vi har en tydlig vision för vårt IM-program att det ska vara så likt de nationella programmen som möjligt och att eleverna ska utvecklas och bli anställningsbara i restaurangbranschen efter sina tre år hos oss. Detta brukar vi lyckas mycket bra med. Även våra elever på språkintroduktion får en gedigen yrkesutbildning och därmed anställningsbarhet.

Vi söker nu dig som vill arbeta med oss och våra fina elever. Vi vill att du har intresse för och vana av att arbeta med elever i behov av stöd i sitt lärande och växande.

Kvalifikationer
Behörig gymnasielärare.

Om du har någon form av specialpedagogisk utbildning eller vana är detta en stor merit.

Övrigt
Du behöver inte vara matlagningskunnig för att jobba hos oss men om du har ett intresse för mat gör det nog tjänsten extra rolig för dig. Och vi har förstås stadens bästa (?) skolluncher.  

Till skolans hemsida

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig lärare inom kommunen.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/2914

Kontakt    
Anna Örjebo, 0761293418
Facklig företrädare    
Cecilia Gunnarsson Lärarförbundet, 072 748 54 73
Marieh Ingelmo Lärarnas Riksförbund, 072 748 54 80
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Stockholms hotell och restaurangskola söker lärare i svenska och engelska

Ansök nu

Dela detta jobb