skoljobb.se

Student Assistant

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-18

Ansök nu

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vi på Internationella Engelska Skolan i Länna söker nu en elevassistent.

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap? Är du entusiastisk och vill vara med och utveckla vår skola i Länna?

IES Länna öppnade i Augusti 2018 med 410 elever i årskurs 4-8. Vi har sedan dess gradvis utökat antal elever och personal och har just nu 570 elever i årskurs 4-9. På IES Länna fokuserar vi på gemenskap och på en skolmiljö uppbyggd på våra fyra grundläggande värderingar: respekt, ärlighet, hårt arbete och trygghet. Alla på skolan-- elever, personal och föräldrar--förväntas arbeta med dessa värderingar dagligen. 

Som elevassistent arbetar du för att ge stöd till elever i både lärande och utveckling. Du stöttar upp lektioner och raster samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. I din roll som elevassistent kommer du ge stöd utifrån varje elevs specifika förutsättningar och främja utveckling och självständighet. Det är viktigt att du bidrar till att skapa en trygg miljö och att du samarbetar med övrig personal. Att du tycker om att arbeta i team och har god samarbets- och kommunikationsförmåga ser vi som en självklarhet. Du kommer även att jobba med vår Junior Club verksamhet med åk 4-5 på eftermiddagarna.

Om dig

- är trygg, positiv, flexibel och kan arbeta med elever både i grupp och enskilt
- kan stödja elever både i och utanför klassrummet i små grupper
- kan arbeta självständigt 
- kan ta initiativ och har idéer och lösningar om hur eleverna kan stöttas på bästa sätt
- är engagerad, proaktiv, organiserad och kreativ
- har grundläggande IT-kunskaper och vi ser gärna att du är van vid att arbeta med Google

Krav:

- utdrag från belastningsregistret

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt till recruitment.lanna@engelska.se. Märk din ansökan med "elevassistent".

Dela detta jobb

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB