skoljobb.se

Student Assistant

Regioner
Utgår

2021-09-23

Ansök nu

Student Assistant

About this vacancy

Vi söker nu en kollega till vårt sociala team!

Vårt sociala team på IES Eskilstuna arbetar dagligen med att upprätthålla lugn och ordning i alla delar av skolbyggnaden, såsom korridorer, trapphus, omklädningsrum, uppehållsrum, bibliotek samt ute på skolgården.

Det sociala teamet är en stödfunktion för både elever och personal och vi söker nu en trygg person, som kan arbeta både självständigt och i grupp.

Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du tycker om att arbeta med ungdomar som kan ha en utmanande tillvaro i skolan.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela skolan och enhet. Du samverkar med elever, kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt.

För att lyckas i denna tjänst är det lämligt om du är utbildad behandlingsassistent, socialpedagog eller liknande.

Tjänsten är en heltidstjänst och kan för rätt kandidat komma att bli fast. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Det är viktigt att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB