skoljobb.se

Student Care Coordinator

Regioner
Utgår

2023-04-15

Ansök nu

Student Care Coordinator

About this vacancy

Vi på IES Liljeholmen söker nu en elevhälsosamordnare att förstärka vårt elevhälsoteam med! 

På skolan går det ca 930 elever i årskurs 4 - 9. Skolan finns vid Telefonplan med goda kommunikationsvägar, så väl med buss som tunnelbana.  

I tjänsten ingår det att möta skolans elever under deras skoldag och vara en trygg vuxen som finns närvarande i de sociala sammanhangen. Huvuduppdraget innebära att stötta elever i socialt utmanande situationer samt att aktivt arbeta med omsättandet av skolan normer och regler. Detta med mål att skapa en god och välfungerande skolmiljö. 

Detta kräver att du är en trygg och stabil vuxen som har förmåga att agera empatiskt, genom att vara gränssättande och parallellt med detta förmedla omtanke.

Vi ser gärna att du har en bakgrund där du haft liknande uppdrag och/eller att du är utbildad för att arbeta med människor. Vi lägger dock störst vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har lätt för att skapa goda relationer till ungdomar och som tycker att det är viktigt att alla elever lyckas och trivs i skolan. Det är en bonus om du så väl känner till och har förmågan att använda dig av ett lågaffaktivt bemötande.

Om du känner att detta är ett uppdrag för dig så tveka inte att höra av dig till oss! Rekrytering sker fortlöpande så sök gärna tjänsten direkt. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!  

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Student Care Coordinator

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB