skoljobb.se

Studentmedarbetare inom arkiv till gymnasieskolan Spyken

Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Studentmedarbetare inom arkiv till gymnasieskolan Spyken

Referensnummer

2021/1136

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1000 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Spyken grundades på 1800 talet och är en av Skånes populäraste gymnasieskolor. Här studerar ca 1300 elever på sex olika högskoleförberedande utbildningar. Spyken har 140 medarbetare och vår verksamhet bedrivs i anrika lokaler i centrala Lund. Vårt motto är ”Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden”.

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare inom Utbildningsförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under våren 2022, 1 februari tom 31 maj. 

Vi söker en studentmedarbetare för hjälp med att utveckla våra interna rutiner och mallar för dokumenthantering i W3D3. Vi vill också ha hjälp med det fortsatta arbetet för att inventera, organisera, systematisera och gallra vår skolas arkiv samt exponera och synliggöra intressanta delar ur det.

Vi söker dig som

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Goda kunskaper i W3D3 är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30/11!

Kontaktperson(er)

  • Laila Hedlund, 046-359 78 83

Tillbaka till jobblista

Dela detta jobb

Studentmedarbetare inom arkiv till gymnasieskolan Spyken

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen