skoljobb.se

Studentmedarbetare med kunskap inom gruppdynamik

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2019-11-10

Ansök nu

Studentmedarbetare med kunskap inom gruppdynamik

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete i grupp och för att öka elevernas samspelskompetens. Du får delta i möten med pedagoger och elevhälsa på skolan samt möten med vårdnadshavare. Vi kan tillsammans med dig komma överens om en insats på ex gruppreventionsnivå. Kom och bidra med din kunskap och nya forskningsrön. Arbetet kommer ske inom grundskolan från förskoleklass till årskurs 6.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som studerar på universitetet och ska påbörja ditt sista läsår som socionom. Du har troligtvis ett stort intresse för hur barn samspelar och interagerar.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor och är av naturen en nyfiken person. Du är duktigt på att strukturera dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare.

ÖVRIGT
Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se
Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Studentmedarbetare med kunskap inom gruppdynamik

Motala kommun