skoljobb.se

Studie- och yrkesvägledare

Regioner
Utgår

2018-10-05

Ansök nu

Studie- och yrkesvägledare

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medarbetare till teamet som arbetar med det kommunala aktivitetsansvaret, KAA. Tillsammans med en studievägledare och en aktivitetssamordnare deltar du i det uppsökande arbetet mot målgruppen som omfattas av ansvaret, samt ansvarar för kartläggning, studie- och yrkesvägledning, studieplanering och motivationshöjande insatser. Du deltar även i uppföljning av samtliga elever som studerar på ett av gymnasieskolans fem introduktionsprogram.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand en utbildad studie- och yrkesvägledare men om du har en beteendevetenskaplig- eller socionomutbildning är du välkommen att söka. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med det kommunala aktivitetsansvaret samt har god kännedom om vår länsgemensamma ungdoms- och elevdatabas, UEDB, samt elevregistreringssystemet Procapita.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Studie- och yrkesvägledare

Järfälla kommun