skoljobb.se

Studie - och yrkesvägledare

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2018-10-31

Ansök nu

Studie - och yrkesvägledare

Forma din framtida karriär och gör skillnad på Lernia!

Det är inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag som gör att medarbetare söker sig till oss. Visst har vi attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos Lernia bidrar du också till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och känna sig behövda och företag kan växa och blomstra.

Vi på Lernia är med och skapar ett hållbart samhälle på ett 100-tal orter i Sverige. Det är vårt uppdrag. Så visst är det meningsfullt att få arbeta på ett ställe som gör så stor skillnad?

Välkommen att forma framtiden med oss!

Lernia Utbildning i Stockholm söker Studie- och yrkesvägledare med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare. Vi söker en SYV till våra uppdrag inom SFI och Stöd och matchning i Stockholm.

Du kommer arbeta tvärfunktionellt tillsammans med kollegor från andra delar av Lernia inom både utbildning och bemanning för att på bästa sätt vägleda till rätt jobb för varje deltagare, varför det är viktigt att du tar egna initiativ och arbetar proaktivt.

Våra elever efterfrågar både kvalitativ och effektiv undervisning som leder till god kompetens.Detta kan exempelvis åstadkommas genom att ge individen möjlighet att förbättra sig i kärnämnen, lära sig studieteknik och/eller erhålla individuell studie- och yrkesvägledning för att få möjligheter till förberedelse till studier eller arbete.

 Du kommer ha individuella samtal men även gruppvägledning förekommer.

Formell kompetens

Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen.

Din bakgrund

Det är meriterande om du har erfarenhet från vuxenutbildning eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från stöd och matning samt matchningssamtal är starkt meriterande. Vi förutsätter att du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter och gilla när det händer mycket omkring dig. Vi ser gärna att du är utåtriktad, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor, du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.     Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet.

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/Omfattning

Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning på heltid

Tillträdesdag

Snarast efter överenskommelse

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Valeria Pettersson  

tel: 072 254 92 74   mejl: valeria.pettersson@lernia.se

Rekryteringen sker löpande, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra entusiastiska medarbetare.
 

Dela detta jobb

Studie - och yrkesvägledare

Lernia