skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Thorildsplans gymnasium är en modern skola med attraktiva utbildningar, engagerade elever och kompetent personal. På Thorildsplans gymnasium känner eleverna sig trygga och får det stöd och den uppbackning de behöver. Tillsammans med övriga lärare och personal ska du ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för sitt lärande. Läs mer på http://thorildsplansgymnasium.stockholm.se/ Här hittar du oss http://thorildsplansgymnasium.stockholm.se/kontakt

Arbetsbeskrivning

På skolan finns redan två studie och yrkesvägledare. Nu behöver vi komplettera med ytterligare en person under vårterminen ca 2 dagar i veckan. Vi ser gärna att du har erfarenhet från gymnasiet och då både av studieförberedande program och yrkesprogram.

Kvalifikationer

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse så snart som möjligt
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Kungsholmen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/719
Kontakt
  • Carina Rydström, 08-508 43 500
  • Anna Ceder, 08-50832506
Facklig företrädare
  • peter Klintebäck, LR, 070-544 1457
Publicerat 2019-02-07
Sista ansökningsdag 2019-02-21

Studie och yrkesvägledare

Regioner
Utgår

2019-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb