skoljobb.se

Atleticagymnasiet har funnits sedan 2003 och är belägen i fina lokaler i Stadshagen. Skolan har ca 370 elever som gå i tre program: Ekonomi, Natur och Samhällsvetenskapsprogrammet. Stämningen präglas av idrott, ca 70% av våra elever är aktiva idrottsutövare och vi erbjuder träningar under skoltid, skolans största idrotter är i nuläge fotboll och crossfit. Vi tror på en symbios av idrott och studier för att på bästa sätt leverera välmående och resultat.

Vi söker dig som är en mycket engagerad person och som har lätt för att skapa bra relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad och har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du är både en individualist och lagspelare. Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har lätt för att skratta, även åt dig själv!

I och med att idrott är skolans profil ser vi gärna att du delar vårt intresse för det samt att du är rök- och snusfri för att vara en god förebild. Som studie- och yrkesvägledare arbetar du med att stödja och vägleda våra studerande i sina val mot studier och arbete. Du hjälper till med informationssökning, karriärplanering och studieplanering efter gymnasieexamen. Dessutom kommer du att arbeta med att utveckla verksamheten tillsammans med rektor och övrig personal enligt våra fokusområden.

Du kommer att ingå i vårt elevhälsoteam och samarbete med övriga funktioner i teamet samt med pedagogerna är ett måste. Stor vikt läggs därför vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningen är ett vikariat på tre månader med möjlighet till fast tjänst därefter.

Studie och yrkesvägledare (80%)

Ansök nu

Dela detta jobb