skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Nicolaiskolan är en gymnasieskola som präglas av nytänkande och goda traditioner. Ett gediget Ekonomiprogram tillsammans med ett rikt Estetiskt program där alla inriktningar är företrädda. Vidare är det väletablerade Hantverksprogrammet mot frisör, textil och stylist en viktig del av vår skolas verksamhet. Tillsammans med skolans båda internationella program Business Management och Social Science samt Introduktionsprogrammet är Nicolaiskolan en dynamisk skola.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter består i att vägleda elever i deras studie- och yrkesval, både enskilt och i grupp. Det innebär att ge information och vägledning på daglig basis, ansvara för planering av mässor och informationsmöten. Du planerar och initierar olika informationsaktiviteter, ansvarar för skuggning och besök av elever från åk 9, uppdaterar skolans information på olika webbsidor och sociala medier samt ansvarar för studieplaner och poängplaner.

Du har en viktig roll i skolans arbete med att informera och coacha eleverna i sina studier och i sin karriärplanering. Du jobbar kontinuerligt tillsammans med elevkansliet och ingår i skolans elevhälsoteam. Du arbetar nära skolans ledning och är med och utvecklar vår verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig studie- och yrkesvägledare.

Du trivs både med att arbeta självständigt och som en del av ett team. Du känner dig trygg när det gäller att arbeta med sociala medier, olika presentationsverktyg, excel och liknande program samt kunna uttrycka dig väl i skrift och tal. Du ska ha en vilja att utveckla verksamheten, vara initiativrik, serviceinriktad, flexibel och ansvarstagande. Du ska ha en god samarbetsförmåga och självständigt kunna prioritera samt planera ditt arbete.


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Studie- och yrkesvägledare sökes till Nicolaiskolan i Helsingborg

Regioner
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Dela detta jobb