skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Helsingborgs Lärlingsgymnasium är en nystartad skola inom Helsingborgs Stad som helt fokuserar gymnasial lärlingsutbildning. Vi startar nu vårt andra läsår i våra lokaler på Knutpunkten mitt i stan. Var med och skapa en modern yrkesutbildning!

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ingår:
• Att Informera och vägleda eleverna inför framtida utbildning och yrkesinriktning
• Delta i skolans elevhälsoteam
• Planera och samarbeta med pedagogisk personal kring samverkan mellan skola och näringsliv
• Planera och genomföra vägledningsinsatser enskilt och/eller i grupp
• Samarbeta med och vara ett stöd för övrig pedagogisk personal

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare och gärna med erfarenhet av att arbeta med yrkesutbildning på gymnasienivå.
Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet och att du kan vara en del av vårt team och samverka med både kollegor, elever, vårdnadshavare och företagare och branschföreträdare.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Studie- och yrkesvägledare till Helsingborgs Lärlingsgymnasium

Ansök nu

Dela detta jobb