skoljobb.se

Studie- och yrkesvägledare till Hölöskolan och Igelstaskolan

Ansök nu

Studie- och yrkesvägledare till Hölöskolan och Igelstaskolan

En dag på jobbet 
50% av tjänsten är förlagd till Hölöskolan och 20% till Igelsta grundskola. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga vägledningsuppgifter. Hjälpa och stödja elever att fatta bra beslut för sin fortsatta utveckling inom studierna och arbetslivet, ordna med PRASO, stötta lärarna i arbetet kring att eleverna ska få en bra och adekvat utbildning, hålla kontakt med externa intressenter för att fånga upp förändringar i arbetslivet och tillträdelseregler för vidare studier.  
 
Vem är du?  
Krav: 
Du är utbildad studie- och yrkesvägledare. Nyutexaminerad eller med några eller många år i yrket. 
 
Meriterande: 
 
Personliga egenskaper: 
Du behöver vara driven, initiativtagande, flexibel, positiv, kunna möta barnen på deras nivå, kunna samarbeta.   
 
Vi erbjuder dig  
Det finns många fördelar med att jobb i Södertälje kommun. Vi erbjuder dig till exempel friskvårdsbidrag. Du har förmåner i form av strukturerade medarbetarsamtal, möjlighet till fortbildning, att delta i konstförening med utlottning och mycket mer. Inom grundskolan har vi ett strukturerat och väl fungerande kompetensutvecklingsarbete där du som medarbetare kommer att ges möjlighet att ha karriärsutveckling inom just idrott och hälsa och fritidspedagogik. Kompetensutvecklingsdagarna är nämligen ämnesspecifika och vill vill satsa på våra medarbetare  
 
Välkommen till oss!  

Hölöskolan är en kommunal skola som ligger vackert med naturen runt knuten i ett mycket lugnt, lantligt område i Södertäljekommun. Vi är en tvåparallelig F–9-skola och här arbetar drygt 60 person med våra 440 elever. Vi har ett tillagningskök som lagar god och näringsrik mat till eleverna varje dag. Ca 80% av maten är närodlad eller ekologisk. Det finns ett kommunalt bibliotek på skolan som är öppet för eleverna på förmiddagarna och allmänheten på eftermiddagarna. I anslutning till skolan finns även idrottsanläggningar, fotbollsplaner, utegym och motionsspår. Vår verksamhetsidé och våra mål är en lugn och trygg skola med arbetsro och goda resultat. 
Igelstagrundskola ligger vid Östertälje station intill det som ska bli Igelsta Strand. Igelsta erbjuder eleverna mycket stöd med ett språkutvecklande arbetssätt och utvecklar undervisningen genom att dra nytta av den mångfald som finns både i skolan och i samhället runt omkring. 
  
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Studie- och yrkesvägledare till Hölöskolan och Igelstaskolan

Södertälje kommun