skoljobb.se

Studie och yrkesvägledare till rektorsområde 2

Företag Tierps kommun
Regioner
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Studie och yrkesvägledare till rektorsområde 2

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Som studie och yrkesvägledare ansvarar du för vägledning, stöd och information inför ex gymnasieval men också att inspirera till framtidstro genom studier i grundskolan. Du samverkar med både interna och externa aktörer. Du arbetar nära områdets elevhälsoteam, skolledning, lärare och administrativ personal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med studie- och vägledarexamen eller likvärdig utbildning. Särskild vikt kommer att läggas på att du har ett professionellt och empatiskt förhållningssätt för att kunna möta människor med olika behov och förutsättningar. Du har goda kunskaper i utbildningssystemet och om arbetsmarknaden. Du ska vara lösningsfokuserad, kunna arbeta strukturerat samt ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet kräver också att du är flexibel, självgående och initiativrik.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Studie och yrkesvägledare till rektorsområde 2

Tierps kommun