skoljobb.se

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter knappt en miljard och har 800 anställda. Med cirka 13 000 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt. Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar ungefär 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en studiehandledare för elever i åk 1-9 i dari. Som studiehandledare kommer du, tillsammans med ämnesläraren, handleda elever i årskurs 1 till 9 i ämnen som rektor beslutat att elever behöver mer stöd i. Du kommer arbeta i en roll där du får möjlighet att arbeta på flera av Trosa kommuns skolor, där du träffar många kollegor och elever!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som:
• Har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet av att undervisa.
• Har goda kunskaper i både modersmålet dari samt i det svenska språket.
• Har kännedom om det svenska skolsystemet med goda ämneskunskaper.

Det är meriterande om du:
• Har en utbildning inom studiehandledning i ditt modersmål.

Som person är du öppen och ett stort engagemang för att handleda och samarbeta med våra elever. Du har en vilja att utvecklas tillsammans med övriga kollegor på skolan och är intresserad av barns om ungas livssituation, lärande och utveckling. Du har även en mycket god förmåga att bygga relationer med andra människor, både med vuxna som med barn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Studiehandledare i dari

Företag Trosa kommun
Regioner
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb