skoljobb.se

Studiehandledare i somaliska i grundskolan

Regioner
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Studiehandledare i somaliska i grundskolan

Järfälla har norra Stockholms mest spännande läge och växer snabbt. Inom femton år har kommunen vuxit från dagens 75 000 invånare till minst 120 000. Då finns tunnelbana, pendeltåg och en komplett ny stad med restauranger, butiker, kultur och service i Barkarby.

Vi som jobbar här erbjuder välfärd med kvalitet och när befolkningen växer är det fler som behöver vår service och våra tjänster. De kommande åren utvecklar vi verksamheterna och tänker nytt samtidigt som vi arbetar med expansionen. Internt arbetar vi efter visionen "Järfälla för alla framåt" och strävar hela tiden efter att ge bästa möjliga service till dem som bor och verkar i Järfälla.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, till exempel våra akademier för medarbetare och ledare som vi är mycket stolta över. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Läs mer på www.jarfalla.se/jobbaijärfälla

Järfälla språkcentrum organiserar modersmålstöd i förskolan och modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskolan och gymnasieskolan. Årligen deltar ca 3200 barn och elever i mer än 40 olika språk i verksamheten. I uppdraget ingår att främja flerspråkiga elevers språk-, kunskaps- och identitetsutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Järfälla kommun söker studiehandledare i somaliska på för studiehandledning i grundskolan. Lärargruppen har pedagogiska konferenser och studiedagar där vi bland annat arbetar med likvärdig bedömning och betygssättning utifrån Lgr 11.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete, intresserade elever och engagerade kollegor.

Undervisningen sker på olika skolor i Järfälla.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha goda kunskaper i modersmålet och i svenska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
När du söker tjänsten ber vi dig använda det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan".
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Studiehandledare i somaliska i grundskolan

Järfälla kommun