skoljobb.se

Studiehandledare kurdiska

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Studiehandledare kurdiska

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

ARBETSUPPGIFTER
Fritslaskolan (F-9) och Parkskolan (åk F-6) söker en studiehandledare i kurdiska. Du är trygg och tydlig som person samt ser personlig utveckling som en förutsättning att lyckas i arbetet med eleverna. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en nyfikenhet och lust hos eleven så att den utvecklas så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till att ständigt utveckla arbetssätt och arbetsformer utifrån elevens behov och förutsättningar. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta styrdokumenten i praktiken. Du har lätt för att samverka och skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av arbete med studiehandledning. Någon form av lärarexamen är önskvärd.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Studiehandledare kurdiska

Marks kommun