skoljobb.se

Studiestödjare

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Studiestödjare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Centrum Vux i Haninge söker en studiestödjare för våra elever som läser SFI, svenska för invandrare, SFH, svenska för hantverkare samt elever som läser svenska som andraspråk .

Ditt uppdrag

Du ska ge stöd till elever med specifika behov. Stödja eleverna med struktur, studieteknik, studiehjälpmedel och språkstöd. Hjälpa dom att bl a förstå, påbörja, begränsa och avsluta uppgifter. Vara ett socialt stöd i skolan och stödja elevsamarbetet.

Det här söker vi hos dig

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och dess uppbyggnad.

Du ska ha en stor förståelse för människors olikheter och svårigheter. 

Du ska ha tålamod, beslutsamhet och vilja hjälpa och göra skillnad i människors liv.

Du ska ha goda digitala kunskaper.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Studiestödjare

Haninge kommun