skoljobb.se

Sundbyskolan lärare i Sv/En/SvA åk 7-9

Ansök nu

Sundbyskolan lärare i Sv/En/SvA åk 7-9

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Sundbyskolan är en trygg och familjär F-9 skola, belägen i ett trivsamt villaområde i Sundby, Stockholm. Skolan är stor och påminner nästan om en egen liten by med en väl fungerande organisation som skapar tydlighet med ett helhetsperspektiv på verksamheten. Idag har skolan ca 850 elever och vi är ungefär 100 personer som jobbar här. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande. Vi vet också att ett starkt pedagogiskt ledarskap, tydlighet och ramar leder till trygghet och ökar studieron för våra elever.

Ditt arbete

Du undervisar i svenska, engelska och SvA på högstadiet. Som lärare ansvarar du för genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar. Du samplanerar med övriga lärare inom årskursen. Du är en del av ett arbetslag där kommunikation och kollegialt lärande är prioriterat och där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar arbetet med elevgrupperna. I tjänsten ingår mentorskap. Som lärare på Sundbyskolan har du stora möjligheter till egen utveckling och du får ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor!

Din kunskap och kompetens

Vi söker dig som:

  • är eller snart blir legitimerad och behörig lärare i svenska, engelska och SvA för åk 7-9

  • har aktuell arbetserfarenhet

  • erfarenhet av mentorskap

Vi vill att du är en tydlig ledare som leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö för eleverna skapas. Du är lyhörd och kreativ och möter eleverna utifrån deras förutsättningar. Nära samarbete med andra är något du trivs med och du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för din egen utveckling. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du är nyfiken på Sundbyskolan är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi kommer intervjua löpande för denna tjänst.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Sundbyskolan lärare i Sv/En/SvA åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen