skoljobb.se

Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"

Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 790 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Vårt arbetslag på högstadiet 6-9 är uppdelat i två grupper. pres och ma/no i den ena och språk samt so i den andra.
Vi har profilklasser i science, musik och konst/sport från åk 4-9. Skolan är digitalt välrustad samt har eget bibliotek förlagt i F-3 byggnaden. Vi söker nu en engagerad Sv/SO lärare som vill göra skillnad. 
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ingå i arbetslag 6-9:1, språk samt so. Din arbetsdag/vecka är schemalagd när det gäller såväl undervisning, egen planering samt gemensam tid för kollegialt lärande.
 
Vem är du?  
Du är en positiv och kreativ person som vill bidra med dina pedagogiska  kunskaper och kompetens till Väsby skola. För att trivas hos oss är du en person som har nära till skratt, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och trivs i samarbete med andra pedagoger. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ.

SV/SO-lärare åk 6 - 9 Väsby skola

Ansök nu

Dela detta jobb