skoljobb.se

SvA/Engelsk-lärare inom vuxenutbildningen

Regioner
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

SvA/Engelsk-lärare inom vuxenutbildningen

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Järfälla Lärcentrum söker nu en engagerad medarbetare med lärarbehörighet. Att arbeta med lärande hos oss innebär att arbeta tillsammans med andra. Vi värdesätter det kollegiala lärandet och i din undervisning delar du planering och genomförande bl.a. i V-klass. Vi vill att du är engagerad och vågar tänka nytt med elevernas bästa för ögonen. Vi söker dig som vill jobba med motiverade vuxna på väg ut i arbetslivet eller till vidare studier. Du har god erfarenhet av att jobba i en digitaliserad studiemiljö.
Tjänsten är på heltid men vi tar även emot ansökningar från dig som vill arbeta deltid.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker SvA/Engelsklärare-lärare för undervisning inom vuxenutbildning
Undervisning inom SFI kan förekomma. Om du har fler behörigheter kan det vara av intresse..

Tjänsten är en tillsvidareanställning men vi kan komma att tillämpa provanställning. Det är en semestertjänst.

Järfälla Lärcentrum har en väl fungerande organisation. Vi erbjuder studievägledning för samtliga elever samt har en väl utbyggd inskrivningsenhet för alla studerande. Ledningens vision är att Järfälla Lärcentrum ska vara en interkulturell och inkluderande skola som förbereder och utbildar för morgondagens behov utifrån individens förutsättning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i Svenska som andraspråk/Engelska. Erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildningen. Goda IKT-kunskaper kopplade till läraruppdraget. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel samt nytänkande. Du har ett tankesätt där eleven sätts i fokus och kan individanpassa din undervisning. Vi ser att du självklart är uppdaterad inom det pedagogiska fältet samt betyg och bedömning.

ÖVRIGT
Järfälla kommun är en personlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är mycket stolta över våra utbildningsakademier, Medarbetar-, Arbetsledar- och Ledarskapsakademin. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Oavsett var i kommunen du jobbar är din arbetsinsats av stor betydelse i vårt gemensamma uppdrag – att i varje enskilt möte med invånare och företag ge vårt allra bästa och föra Järfälla framåt. Läs mer på www.jarfalla.se

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan".
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

SvA/Engelsk-lärare inom vuxenutbildningen

Järfälla kommun