skoljobb.se

SvA-lärare åk 7-9

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

SvA-lärare åk 7-9

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg.

Skolgårda skola (skolår F-9 och fritidshem) ligger i de anrika kvarteren runt Motala Verkstad, med närhet till centrum, Borenshults slussar och naturen. Skolgårda har valt att profilera sig med fokus på måluppfyllelse, trygghet och trivsel, och är inte utan anledning stolta över våra goda resultat! Vi har hög andel behörig personal och ett kollegium som stannar länge på arbetsplatsen. Detta gör att vi får en god kontinuitet för våra elever.

ARBETSUPPGIFTER
Som SvA-lärare på Skolgårda kommer du ansvara för en liten grupp elever med särskilda behov. Du kommer vara en del i skolans resursteam och mentorsskap ingår också i tjänsten. Du kommer ha en tät kontakt med andra ämneslärare på skolan liksom med föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SvA åk 7-9.
Du har förmågan att leda, motiverar och förse andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du samordnar grupper, blir en referenspunkt för andra samt skapar engagemang och delaktighet.

Erfarenhet av att ha undervisat elever med särskilda behov krävs

Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

SvA-lärare åk 7-9

Motala kommun