skoljobb.se

Svärdsjöskolan söker NO/Tk-lärare till årskurs 7-9

Företag Falu kommun
Regioner
Utgår

2018-06-26

Ansök nu

Svärdsjöskolan söker NO/Tk-lärare till årskurs 7-9

Är just du vår nya medarbetare och våra elevers nya lärare? Vi vill jobba tillsammans med just dig som vill anta utmaningen att bidra till en häftig utvecklingsfas på vår fantastiska skola.  Vi har bestämt oss! Vi ska förverkliga vår vision. Vi står inför en spännande nystart till hösten med en härlig blandning av personal. Flera nya lärare tillsammans med lärare som har längre bakgrund här och ett stort hjärta för skolan och bygden. Alla med stort engagemang, kompetens, nyfikenhet och vilja att förverkliga något stort. Det pågår med andra ord en intressant utveckling av undervisning och organisation utifrån en tydlig vision och pedagogisk tanke där du som ny medarbetare kommer att ha en viktig roll. Här har just du chansen att bli en viktig medspelare i vårt lag.

Hur är det hos oss då? Jo, du kommer att få möjlighet att arbeta på en skola nära skog, ängsmark och vattendrag. Värme och omtanke fyller lokalerna. Skolan, som är en 7-9 skola med ca 200 elever, präglas av en unik atmosfär som innebär stor ömsesidig respekt och goda relationer mellan vuxna och ungdomar. Fritidsverksamheten är skolans hjärta som bidrar tills skolans hemtrevliga och trygga atmosfär.

Du är NO/Tk-läraren som kan komplettera vårt team. Du, med din kompetens, erfarenhet, engagemang och omsorg om eleverna, har en vilja och nyfikenhet kring att arbeta i en skola vars uttalade pedagogiska idé är ämnesövergripande arbete. Vi tror att du tillsammans med oss kan få eleverna att få större bredd och djup i sina kunskaper tack vare att de förstår helheter över ämnesgränserna. Det kommer att kräva att du går in i arbetet med en ambition att bidra till att förverkliga denna pedagogiska idé.

Vill du vara en del av detta? Vi ser fram emot just din ansökan och att få träffa just dig så att vi får berätta mer om vad vi vill erbjuda dig och vi är nyfikna på vad du vill bidra med. Vi ses!

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i NO/teknik i åk 7-9. I tjänsten ingår även mentorskap för ca 15 elever samt att du kommer att vara en viktig del i ett arbetslag, där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att utvecklas individuellt och genom kollegialt lärande. I tjänsten ingår också möjlighet till det viktiga uppdraget som en av skolans tre förstelärare där du på uppdrag av rektor driver arbetet med att utveckla undervisningen.

VI SÖKER DIG SOM...
- har lärarutbildning och ämnesbehörighet i NO och teknik för årskurs 7-9

- har lärarlegitimation

DET ÄR ÖNSKVÄRT OM DU...

- har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd

- har erfarenhet av arbete med ämnesövergripande arbetssätt

- har erfarenhet av digitala verktyg som en naturlig del av undervisningen

PERSONLIGA EGENSKAPER VI SÖKER
Som person är du positiv och flexibel. Du ska vara trygg och tydlig i din ledar- och yrkesroll, ansvarstagande, lyhörd och ha förmåga att arbeta individanpassat. Du skall ha förmåga att skapa goda elev- och föräldrakontakter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning på heltid.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

Kontaktinformation
Per Bergqvist, Rektor, PBE04@falun.se

Arbetsplats
Idrottsvägen 1

790 23 Svärdsjö

Dela detta jobb

Svärdsjöskolan söker NO/Tk-lärare till årskurs 7-9

Falu kommun