skoljobb.se

 

Lärare gy/grund till ESS-gymnasiet svenska, engelska ev. ett samhällsorienterande ämne

Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, ESS-gymnasiet

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till en skola med specialpedagogisk profil Undervisningen inom ESS-gymnasiet bedrivs i lokaler på Södermalm i Åsö campus. Vi bygger och arbetar i ett nära samarbete mellan elever, lärare och elevhälsa. ESS-gymnasiet strävar efter att eleverna ska få en gedigen plattform att stå på för att kunna skapa sig ett självständigt liv med fortsatta studier eller arbete. Vi arbetar med anpassningar i lärmiljön för att möta elevers olika behov . Vi arbetar med duo-lärarskap

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig på GY/grund i svenska och engelska gärna med ytterligare ett ämne t ex i ett samhällsorienterande ämne. Vi söker dig med stor erfarenhet av specialpedagogiskt arbete och med kunskap om särskilt stöd, anpassningar och kompensatoriska verktyg främst digitalt. Specialpedagogisk kunskap och erfarenhet är meriterande.

Du arbetar tillsammans med flera lärare och har stor samarbetsförmåga. Du är flexibel och lyhörd för elevers olika behov.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Svenska & engelskalärare gy/grund ESS-Gymnasiet

Regioner
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb