skoljobb.se

Svensklärare, Sätilaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Svensklärare, Sätilaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

I Sätila bor drygt 3 000 personer. I Sätilaskolan F-9 går det ca 550 elever och det finns ett fritidshem med tre avdelningar. På skolan arbetar cirka 60 pedagoger i samplanerande och samarbetande arbetslag. Du tar dig till Sätila med bil från Göteborg, Borås eller Kungsbacka på cirka 40 minuter. Det finns även goda bussförbindelser med Göteborg. Sätilaskolan har nyrenoverade lokaler och en fantastisk utemiljö med sjön Lygnern, idrottsplats och fin natur inpå knuten. Skolan är lugn och eleverna har en hög måluppfyllelse.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i svenska och annat ämne, företrädesvis engelska, i årskurs 7-9. I tjänsten ingår också att du är mentor för en klass tillsammans med en lärarkollega.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska för åk 7-9.
Med ett starkt elevfokus driver du ditt arbete mot kommunens vision: En lärmiljö för alla - en modern skola baserad på vetenskaplig grund. Du är en trygg och tydlig ledare samt ser personlig utveckling som en förutsättning för att lyckas i arbetet på en skola full av elever, lärare och andra människor i utveckling. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev blir mött och sett och du brinner för att få alla eleverna att förstå och utvecklas så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till kollegialt lärande. Du ser arbetet i arbetslaget som en förutsättning för hög måluppfyllelse och tillsammans med lärare och skolledning utvecklar du undervisningens innehåll och metoder på ett systematiskt sätt.

Du som väntar på din lärarlegitimation är också välkommen att söka tjänsten. Man kan dock inte erhålla tillsvidareanställning utan lärarlegitimation i enlighet med skolans styrande författningar.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Svensklärare, Sätilaskolan

Marks kommun