skoljobb.se

Lärare i Svenska till Kunskapsskolans Resursskola i Hägersten

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

På Kunskapsskolans Resursskola blir du del av ett gäng som drivs av utveckling och engagemanget för eleverna. Vi lägger vikt vid att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor och strategier som behövs för att stå starka i en föränderlig värld.

Nu söker vi vikarierande lärare i Svenska till Kunskapsskolans resursskola i Hägersten

Vår svensklärare ska vidareutbilda sig och under hennes tjänstledighet behöver vi en vikarie. Vi söker en legitimerad lärare för att undervisa i Svenska i årskurserna 7-9 I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger på skolan. Kunskapsskolans resursskola arbetar med elever i omfattande behov av särskilt stöd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med motsvarande elevgrupp och har kompetens inom området.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt din elever. Du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolans Resursskola är en liten skolenhet som vänder sig till elever med omfattande behov av särskilt stöd. Vi har plats för ca 30 elever; alla i omfattande behov av särskilt stöd. Våra dagar är strukturerade med återkommande rutiner och där alla vi vuxna är aktivt deltagande och närvarande under hela skoldagen. Utöver undervisning i alla skolämnen utvecklar vi elevernas sociala och exekutiva förmågor genom stöd och handledning under raster och mellanrumstid samt genom återkommande friluftsaktiviteter.

Kunskapsskolans Resursskola erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara legitimerad lärare och väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning.

Vi söker lärare i svenska för årskurserna 7-9.

Du har erfarenhet av arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Vikariat

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Lisa Norming, mobiltelefon 073-317 34 90, lisa.norming@gmail.com

Ansökan sker via länk nedan senast den 28/4 2019

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Riksdalervägen 5, Hägersten

Svensklärare till Kunskapsskolans resursskola i Hägersten

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Dela detta jobb