skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Slättgårdsskolan är en skola med 550 elever. Skolan ligger i Bredäng och byggdes 1968. Vi är en växande skola och håller för tillfället på med att planera en utbyggnad som står klar om ca tre år.

Vi har engagerad och ambitiös personal, som bidrar till att utveckla vår verksamhet, vilket syns i de goda kunskapsresultaten.

Vi arbetar med att utveckla normkritiskt tänkande hos elever och personal, samtidigt som vi utvecklar lärande i digitala miljöer, där alla våra elever har varsin iPad.

Vi har en fantastisk skolgård som inbjuder till aktiviteter, lek och lärande och där jobbar två kreatörer, som ordnar lekar och trivsamma aktiviteter för alla elever.

Vi är stolta över vår fantastiska skola och söker dig, som vill anta utmaningen att vara med att utveckla skolan vidare tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning

Som studie- och yrkesvägledare på Slättgårdsskolan har du en nyckelroll i att förbereda och stärka eleverna i deras gymnasieval, identifiera potential och få eleverna att komma vidare mot sina uppsatta mål (alternativt vara behjälplig att formulera mål).

SYV ingår i skolans elevhälsoteam.

Du samarbetar med skolledning, lärare och elever dagligen. Du är engagerad, driven och har ett stort intresse för frågor rörande lärande för hållbar utveckling, utbildning- och arbetslivsfrågor. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- är utbildad studie- och yrkesvägledare, gärna med några års erfarenhet inom grundskolan.

- är flexibel och lösningsorienterad

- är strukturerad, lugn och kan hantera stressiga perioder under arbetsåret

- tycker om och vill arbeta i team, men även kan vara självgående när så krävs

Övrigt

I Stockholms stad ingår en timme friskvård i din anställning och du har också tillgång till ett stort utbud av friskvårdsaktiviteter.

Vid eventuell övertalighet inom utbildningsförvaltningen kan tjänsten komma att tas i anspråk. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 190109 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Skärholmen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7139
Kontakt
  • Ia Jeckert, biträdande rektor, 0761224313
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-11-22

SYV till Slättgårdsskolan i Skärholmen (vikariat)

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-22

Ansök nu

Dela detta jobb