skoljobb.se

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Kvarnbackaskolan är en kommunal skola som ligger i norra Stockholm, nära Kista centrum. Vi har goda resultat med välfungerande rutiner och strukturer. I skolan går det ca 340 elever, var och en med sina erfarenheter, förkunskaper och förutsättningar. Vi har elever från förskoleklass till årskurs 6, samt anpassad skola (fd grundsärskola) åk F-6. Skolan har fritidsverksamhet för elever i de yngre åldrarna samt öppen fritidsverksamhet för de äldre eleverna. Elevunderlaget består av elever från närområdet i Kista och Husby. Vi arbetar språkutvecklande i hela skolan som ska genomsyra all undervisning, inte minst i slöjden. Dessutom arbetar vi mycket med digitala verktyg. Vi värderar trygghet, trivsel och lärande högt och alla ska kunna känna sig sedda och inkluderade. Vi arbetar med målsättningen att öka trivsel och skolmotivation för alla elever utifrån ett lågaffektivt och positivt förhållningssätt. Vi utgår ifrån att eleverna gör rätt om de förstår och får förutsättningar för det. Vi arbetar inkluderande med våra elever och flera av grundsärskolans elever är inkluderade i grundskolans klasser. Det är god stämning bland personalen och attityden präglas av ett stort kollegialt engagemang.

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag ingår det att tillsammans med dina kollegor planera, genomföra och följa upp slöjdundervisningen för eleverna åk 3-6. Du har tillsammans med textilsslöjdsläraren ansvar för all slöjdundervisning på skolan. Tjänsten är på 60-100 % beroende på vilka förutsättningar du har för en heltidstjänst. Skolan har en välutrustad slöjdsal med alla verktyg och maskiner som behövs för att genomföra god slöjdundervisning för skolans alla elever.

Kvalifikationer

Utbildad trä-/metallslöjdslärare. Eftersom vi arbetar språkutvecklande på hela skolan under hela dagen, så kräver vi dokumenterat goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Dessutom värdesätts digital kompetens eftersom vi arbetar mycket i Skolplattformen i planering och kommunikation internt samt med vårdnadshavarna.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

T/M-slöjdslärare 60%, Kvarnbackaskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb