skoljobb.se

Teacher, Art, Textiles, Wood / Metal, English, French, Fritids, German, Home Economics, Mathematics, Music, Physical Education, Science, Biology, Chemistry

Ansök nu

Teacher, Art, Textiles, Wood / Metal, English, French, Fritids, German, Home Economics, Mathematics, Music, Physical Education, Science, Biology, Chemistry

About this vacancy

Bli en del av vårt skolledarteam och följ med på vår utvecklingsresa!

Vi som skola står just nu inför ett nytt, spännande och efterlängtat steg, i augusti 2024 öppnas dörrarna till vår alldeles nybyggda skollokal i Midsommarkransen! 

Internationella Englelska skolan Liljeholmen öppnade 2014 och har idag årskurserna 4-9, med 930 elever och 90 anställda, belägen vid Telefonplan. Nu 10 år senare, inför läsår 2024/2025, så kommer vi att utöka vår verksamhet och bli en komplett grundskola med klasser från F-9 och fritidshem. 

Skolledarteamet, som består av rektor, biträdande rektor, elevhälsosamordnare samt studierektor, kommer att utökas till nästa termin för att påbörja förberedelsearbetet inför flytt och utökad verksamhet. 

Vi hoppas på att hitta dig som har en stor passion för skolutveckling och som har kunskap och kompetens som matchar tjänstens rollbeskrivning samt kompletterar vårt team på bästa sätt. Tillsammans vill vi jobba för att utveckla skolan till sitt absolut största potential genom teamwork och innovation! 

Om tjänsten

Internationella Engelska skolan Liljeholmen söker just nu dig som har en behörighet och gedigen erfarenhet av att undervisa i årskurs 1-3 och som längtar efter och är redo för nästa steg i din yrkeskarriär. Rollen som studierektor för F-5  (Academic Manager) innebär att du är en del av skolledningen där vi tillsammans planerar och leder det övergripande arbetet på skolan framåt. 

Ditt specifika uppdrag skulle innebära att leda och samordna våra lärare gällande det akademiska arbetet inom de olika ämnena samt att säkerställa att vi arbetar i linje med det nationella uppdraget och riktlinjerna från Skolverket samt andra styrande myndigheter och lagar. 

Din roll

  • Studierektor / Academic Manager

Din profil

  • Behörig och erfaren lärare 1-3 

  • Erfarenhet av att leda grupper med goda resultat 

  • Behärskar ett professionellt yrkesspråk i så väl tal som skrift i både svenska och engelska 

Vi söker dig som är utbildad lärare för årskurs 1-3. Du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med dessa årskurser i Sverige och att i detta arbete ha uppnått goda resultat som kan styrkas samt att du har god insikt i faktorer som inverkat. 

Du behöver vara välbekant med och ha goda kunskaper och insikter om nationella lagar och styrdokument som reglerar undervisning och skola i Sverige.

Det är meriterande om du har haft en ledande roll som exempelvis förstelärare, arbetslags- eller ämneslagsledare, etc.  och där goda resultat kan styrkas av dokumentation eller referent. 

Du har en mycket god förmåga att organisera, skapa och behålla goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare samt att du är är trygg i ditt professionella ledarskap och verkar som förebild och normsättare. 

Du behärskar både det svenska som det engelska språket på en ykresmässigt god nivå för att kunna ta del av styrdokument samt att kunna kommunicera professionellt.  

Rekryteringssprocess

Vi önskar att du arbetar med oss nästa termin, startdatumet går självklart att diskutera.

Denna rekrytering handlar om att hitta rätt person för uppdraget och processen kommer att innebära fler moment och steg på vägen. Efter sista ansökningsdatum kommer vi att påbörja urvalet och ta vidare kontakt med er som matchar profilen allra bäst!  

Om du tror att detta kan vara en tjänst för dig så tveka inte att söka! 

Vi ser fram emot att ta ta del din ansökan och få chansen att föra en vidare dialog med dig om tjänsten och dina kvalifikationer för den!

Övrigt

Alla Internationella Engelska skolor runt om i landet vilar på samma grundläggande vision, benämnda IES Ethos. Läs gärna mer om dessa och se om de stämmer överens med dina egna professionella värderingar och övertygelser.

På IES ingår pedagogisk lunch för alla anställda. Lunchen som serveras består alltid av fyra olika rätter och grönsaksbuffé, frukt och bröd med pålägg.

IES står under friskoleavtalet Almega. Det finns även en lokala överenskommelser om arbetstider.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Art, Textiles, Wood / Metal, English, French, Fritids, German, Home Economics, Mathematics, Music, Physical Education, Science, Biology, Chemistry

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB