skoljobb.se

Teacher, Class Teacher

Regioner
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

Teacher, Class Teacher

About this vacancy

IES Sigtuna söker lärare för en vikarietjänstVi söker en lärare till årskurs 1 för en vikarietjänst under föräldraledighet.Vi söker dig som:har kunskap och erfarenhet av att arbeta som lärare och/eller arbete med barn, helst med lärarlegitimation F-3.

behärskar svenska och/eller engelska flytande.är trygg i sig själv och är en bra förebild för våra elever.Välkommen med din ansökan!

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som person har du har ett bra bemötande samt en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete Du har en god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta tillsammans i team med olika yrkeskategorier. Ditt förhållningssätt är relationellt, och inriktat mot att arbeta hälsofrämjande och förebyggande.

Du är flexibel, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Varmt välkommen med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Class Teacher

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB