skoljobb.se

Teacher, Mathematics , Ages 13 - 16

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Teacher, Mathematics , Ages 13 - 16

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan (IES) Lund är en åk 4-9 skola med 730 elever och 80 medarbetare. Vi söker nu en engagerad och drivande lärare i matematik till vårt Specialpedagogiska team. Du tror på att varje elev kan och har möjlighet att nå sin fulla potential och du hjälper gärna lärare  att skapa förutsättningar för differentiering och även individuella anpassningar där det behövs. Du brinner för matematik och är intresserad av att utveckla och ta del av den senaste forskningen kring  lärande.

Du delar IES värderingar och etos och tycker att en säker och trygg skolmiljö är grunden för lärande. Som person är du självständig men tycker om att samarbeta med andra mot gemensamma mål. Du är en sann pedagog som både kan arbeta individuellt med eleverna men också trivs att coacha och motivera team och lärarkollegor. Du är utbildad lärare i matematik som pratar både engelska och svenska flytande. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i ärenden och rutiner och kan både jobba självständigt och vara del av ett team. Känner du att det här är du? I så fall är du välkommen att söka till vår skola i Lund

Vi söker dig med behörighet att undervisa i Matematik för elever i åk 8-9, primärt i smågrupper.

Vi söker dig som:

●      Är bekväm i att använda engelska i tal och skrift

●      Vill arbeta på en skola där vi utmanar oss själva och varandra i att tänka framåt och bemöta problem lösningsorienterat.

●      Är kommunikativ, nytänkande och trygg i lärarrollen.

●      Vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling.

●      Är utbildad lärare i matematik

●      Har erfarenhet att arbeta som lärare i matematik

●      Har grundläggande kunskaper, alternativt ett stort intresse för, specialpedagogik

Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av och intresse för att undervisa och möta elever med neuropsykiatriska diagnoser.

I arbetsuppgifterna ingår:

●      Undervisning i smågrupper i åk 8 och 9. Primärt sker undervisning i dessa grupper på svenska, men kunskap om de engelska termerna och begreppen är en förutsättning.

●      Kartläggning av matematikkunskaper hos elever

●      Planering av undervisning i samarbete inom ämneslaget.

●      Utformande av eget schema i samarbete med arbetslag och övriga kollegor utifrån behov hos elever

●      Arbete i en dynamisk och multikulturell miljö med kollegor från hela världen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Hos oss är studiero viktigt, varför du behöver vara trygg i din lärarroll och ha förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever och kollegor, och en vilja att vara med och utveckla vår skola. Våra digitala plattformar är Google och SchoolSoft.

Tjänsten är på 100% och är ett vikariat på ett läsår med tillträde i augusti 2023. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Mathematics , Ages 13 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB