skoljobb.se

Teacher, Music , Ages 10 - 12

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Teacher, Music , Ages 10 - 12

About this vacancy

Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i musik för årskurs 4-6. Du har lärarlegitimation eller har ansökt om lärarlegitimation. Du har även erfarenhet av att arbeta med barn och unga. 

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer samt har kunskap kring bedömning. Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån alla elevers nivå, din bedömning av den enskilda eleven och med fokus på elevens bästa. Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete och som stimulerar elever till lärande och eget ansvarstagande. Du har ett gott ledarskap såväl i som utanför lektionssalen. Du har lätt att knyta relationer och är bekväm med att samarbeta med såväl elever, vårdnadshavare och personal på skolan. 

Tjänsten omfattar 40%-60% undervisning i musik i åk 4-6. Om du är behörig att undervisa även i andra ämnen, så vänligen förtydliga det i din ansökan då det kan finnas möjlighet att öka tjänstegraden. 

Är du intresserad av att arbeta på Internationella Engelska Skolan i Umeå?

Vänligen skicka ditt personliga brev och CV, på engelska eller svenska, till Robb Cayford, Rektor. jobs.umea@engelska.se.

Vi accepterar inte telefonsamtal eller e-mails från bemanningsföretag. 

Välkommen med din ansökan! 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Music , Ages 10 - 12

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB