skoljobb.se

Teacher, Music , Ages 5 - 16

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-05-04

Ansök nu

Teacher, Music , Ages 5 - 16

About this vacancy

Legitimerad lärare i Musik för årskurs F-7Om oss

I augusti 2024 öppnar vi dörrarna till vår nya skola IES Österåker för årskurserna F-7. 

IES Österåker är en skola för förskoleklass till årskurs 9. När skolan är fullbelagd, år 2026, kommer den att ha cirka 600 elever fördelade på två parallella klasser per årskurs. Vi följer den svenska läroplanen där upp till 50% av undervisningen sker på engelska. 

IESÖ består av en  nybyggd och en delvis renoverad skolbyggnad och är belägen i centrala Åkersberga. Skolan är omgiven av idrottsanläggningar, stora grönområden och den svenska skärgården, vilket gör skolans plats unik då allt detta är inom pendlingsavstånd till Stockholm. 

Ditt nya jobbNu söker vi dig som är legitimerad musiklärare för årskurserna F-9.  Arbetsbeskrivningen inkluderar, förutom vanligt förekommande läraruppgifter såsom planering, undervisning, betygsättning och uppföljning, även mentorskap för elever i en av de klasserna du undervisar. Du behöver vara tillgänglig för möten med vårdnadshavare, elever och kollegor samt aktivt arbeta för att upprätthålla IES värdegrund och vision. Hos oss ligger fokus på lärande och på en lugn miljö där skolans rutiner och regler följs av både elever och personal.

En del av våra elevers framgång beror på att vi har ett förtroende för deras förmåga att lära och är övertygade om att varje elev kan nå sin bästa potential genom att ha tydliga och höga akademiska krav. Vi arbetar även målmedvetet för att samtliga elever skall bli ansvarstagande medmänniskor med hög ambition och ha självförtroende att använda sin begåvning.   

Din profilSom person är du flexibel, en hängiven lagspelare med ett positivt förhållningssätt till ditt ämne. Du är kreativ och villig att göra det lilla extra för dina elever och kollegor. Du besitter verktygen för att skapa en god lärandemiljö i klassrummet där ditt tydliga ledarskap och din undervisningsstil bidrar till dina elevers framgång.

Du kan anpassa din undervisning för att nå olika elever och kan arbeta inkluderande med de elever som har särskilda behov. För oss är fortlöpande, tydlig feedback till elever och vårdnadshavare ett måste och du ser det som en naturlig del av din undervisning. I denna feedback ger du information om både framsteg och områden för utveckling och förbättring. 

Vi söker dig som är legitimerad  musiklärare för åk F-9 och som vill undervisa elever i en internationell arbetsmiljö. Undervisningen sker på svenska och engelska. Arbetsspråket kollegor emellan sker på både svenska och engelska, därför behöver du även tala engelska flytande. 

Tjänsten är 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut.

Ett giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete i skolan är obligatoriskt att uppvisa.

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Music , Ages 5 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB