skoljobb.se

Teacher, Physical Education

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-07-31

Ansök nu

Teacher, Physical Education

About this vacancy

Om arbetsplatsen

Internationella Engelska Skolan i Solna är en skola med med årskurserna 4-9 och cirka 750 elever.  På IES Solna arbetar vi för att alla våra elever ska uppnå sin fulla akademiska potential i en trygg och lugn lärandemiljö. För att göra IES Solna till en framgångsrik skola tillvaratar vi såväl elevernas alla kompetenser, erfarenheter och skilda bakgrunder som deras tankar och synpunkter i vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Vi på Internationella Engelska Skolan Solna söker nu en lärare i Idrott och Hälsa - med start i augusti 2023. I tjänsten ingår mentorsskap.

Vi söker dig som har erfarenhet att undervisa på mellanstadiet och/eller högstadiet, som är van vid barn och ungdomar med olika behov och ambitioner och som sätter eleven i centrum. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. 

Undervisningen för denna tjänst bedrivs på svenska men eftersom engelska är arbetsspråket på skolan är internationell erfarenhet och goda kunskaper i det engelska språket meriterande, men inget absolut krav. 

Du kommer att ingå i ett lärarlag där det finns avsatt tid för att gemensamt utveckla undervisningen och ledarskap i klassrummet. Som lärare hos oss tycker du att det är roligt, stimulerande och utvecklande att undervisa elever som kommer från olika delar av världen och ger varje elev möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor.

Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling för att nå läroplanens mål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen samt arbetar för att skapa en trygg och stimulerande lärandemiljö. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa. Behörighet även i andra ämnen är meriterande. Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Som lärare hos oss tycker du att det är roligt, stimulerande och utvecklande att undervisa elever som kommer från flera olika länder och ge varje elev möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor. Du är klar och tydlig i din kommunikation och har förmåga att motivera och entusiasmera elever till att ta till sig ny kunskap. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har goda kunskaper i IKT som pedagogiskt verktyg.

Du är en positiv person med ett inkluderande förhållningssätt. Skolutveckling i samarbete med kollegor och skolledare är viktigt, lärorikt och intressant för dig. Du älskar att se elever lyckas och att spela en viktig roll i deras framgång!

Du tar egna initiativ och bedriver ett tydligt ledarskap i klassrummet.

Krav: För att söka behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete i skolan samt svensk lärarlegitimation.

Tjänsten är 100% och det är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning. 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut.

Är DU den vi söker? Välkommen med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Physical Education

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB