skoljobb.se

Teacher, Physical Education, Ages 12 - 16

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-20

Ansök nu

Teacher, Physical Education, Ages 12 - 16

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vikariat Idrottslärare 7-9, till IES Södertälje

Internationella Engelska Skolan i Södertälje är en skola med årskurserna 4-9 med ca 560 elever och 56 medarbetare. Det är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, eleverna ges möjlighet att lära sig och tycker om att gå till skolan varje dag. Skolan verkar för att lärande ställs i första rummet . Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare i Idrott och hälsa. Om du inte är det, behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och unga i grupp, kanske som ledare i någon fritidsverksamhet eller liknande. Du kommer tillsammans med andra pedagoger stötta och inspirera våra elever att nå sin fulla potential under sina skolår hos oss. 

Att vara en del av IES innebär att du dagligen får ta del av en internationell miljö på riktigt. Vi har både lärare och elever från alla världens hörn. Vår målsättning är att vara det självklara valet när det kommer till skola , både för personal, vårdnadshavare och elever. Här möts du dagligen av drivna och engagerade medarbetare som tillsammans verkar för att fortsätta att leverera höga akademiska resultat. För oss är samarbete A och O

Våra lektioner bedrivs både på svenska och engelska beroende på ämne. Självklart följer vi den svenska läroplanen. I tjänsten ingår även delad Mentorskap på en klass och du kommer att tillhöra två arbetslag, dels Year Team, som leds av årslagsansvarig, dels PE-departement, som leds av estetsämnesansvarig.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Du är trygg i din lärarroll och arbetar självständigt, men kan vara flexibel och hjälpa dina kollegor när det behövs och ha en förmåga att skapa ett gott arbetsklimat i våra elevgrupper. Det innebär till exempel att värdesätta alla elevers unika förutsättningar, och att planera undervisningen utifrån var eleverna befinner sig. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell miljö. 

Tjänsten är en visstidsanställning fram till 13 juni 2021 på 100% med tillträde i december eller januari. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Rekryteringen sker löpande, skicka in din ansökan så fort som möjligt. Maila din ansökan till staff.recruitment.sodertalje@engelska.se  Märk annonsen med Idrottslärare

Dela detta jobb

Teacher, Physical Education, Ages 12 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB