skoljobb.se

Teacher, Social Studies, Ages 10 - 12

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk policy? Vi söker för detta kommande läsår en behörig lärare i SO-ämnen och Svenska, för vårt mellanstadium, årskurs 4-6. Tjänsten är ett föräldrarvikariat, 100 % på ett år, med start augusti 2019. 

Vi söker dig som:

- har lärarutbildning i ämnet
- är en engagerad lagspelare
- vill vara mentor för elever
- har god kunskap i engelska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Hos oss är studiero viktigt, varför du behöver vara trygg i din lärarroll och ha förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever och kollegor, och en vilja att vara med och utveckla vår skola. Våra digitala plattformar är Google och SchoolSoft. Undervisningsspråket för SO är svenska men god kunskap i engelska språket är en förutsättning då många i personalen är engelsktalande

 

Dela detta jobb

Teacher, Social Studies, Ages 10 - 12

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB