skoljobb.se

Teacher, Social Studies , Ages 13 - 15

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Teacher, Social Studies , Ages 13 - 15

About this vacancy

Lärare SO  - Årskurs 7-9 

Internationella Engelska Skolan Eskilstuna söker nu en legitimerad lärare i SO  till årskurs 7-9, med start i Augusti 2023.

Du bör vara positiv och samarbetsvillig och beredd på att ingå i ett internationellt team. I tjänsten ingår också delat mentorskap för en klass. Din egen undervisning som lärare sker på svenska men kollegor emellan talar vi både engelska och svenska. Det gör att du bör behärska båda språken flytande, både i tal och skrift.

KompetenskravDu har examen från lärarutbildning och lärarlegitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar.

Personliga kvalifikationerDu är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Du är en van IT-användare och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor! 

Ansökningar via mejl accepteras inte.Länkar till IES Eskilstuna på FB och Instagram:

https://www.facebook.com/ieseskilstuna   

https://www.instagram.com/ieseskilstuna/

Varmt välkommen med din ansökan!Ansök gärna via denna länk

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Social Studies , Ages 13 - 15

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB