skoljobb.se

Teacher, Social Studies , Ages 14 - 16

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Teacher, Social Studies , Ages 14 - 16

About this vacancy

Lärare SO  - Åk 7-9

Internationella Engelska Skolan Eskilstuna söker nu en legitimerad lärare i SO  till årskurs 7-9. Tjänsten är en heltidstjänst med start i augusti 2022. Du bör vara positiv och samarbetsvillig och beredd på att ingå i ett internationellt team. I tjänsten ingår också delat mentorskap för en klass.

Din egen undervisning som lärare sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska/svenska. Det gör att du bör behärska båda språken flytande, både i tal och skrift.

Kompetenskrav

Du har examen från lärarutbildning och lärarlegitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar.

Personliga kvalifikationer

Du är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Du är en van IT-användare och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor! 

Ansökningar via mejl accepteras inte.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Teacher, Social Studies , Ages 14 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB