skoljobb.se

Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Swedish , Ages 10 - 13

Ansök nu

Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Swedish , Ages 10 - 13

About this vacancy

OBS, detta är ett korttidsvikariat. Vi har ett glapp mellan två anställningar och behöver ha en redig person som kan ta ansvar för en fulltidstjänst under 2 månader.

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk policy? Vi söker en behörig lärare i SO-ämnena och svenska i år 5 med start snarast möjligt. Tjänstens omfattning är 100% och en tillsvidaretjänst. Som lärare på IES Uppsala är du mentor för en klass tillsammans med en kollega.  

Vi söker dig som:

  • har lärarutbildning i ämnet

  • är en engagerad lagspelare

  • vill vara mentor för elever

  • har goda kunskaper i engelska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Hos oss är studiero viktigt, därmed behöver du vara trygg i din lärarroll och ha förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en god arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Vi ser positivt på personer med en god förmåga att kommunicera och samverka med elever och kollegor, och en vilja att vara med och utveckla vår skola. Våra digitala plattformar är Google och SchoolSoft. 

Undervisningsspråket för SO är svenska men god kunskap i det engelska språket är en förutsättning då omkring 50% av personalen är engelsktalande samt att våra möten till största del hålls på engelska. 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Swedish , Ages 10 - 13

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB