skoljobb.se

Teacher, Special Education

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-11-30

Ansök nu

Teacher, Special Education

About this vacancy

Speciallärare

IES Östersund öppnade i augusti 2020 och har sedan dess expanderat till 2 klasser per årskurs. I takt med skolans utveckling, söker vi en speciallärare.

Som speciallärare arbetar du med att stötta elever med behov. Du ingår i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med rektor, pedagoger, vårdnadshavare samt elever.

Vi söker en speciallärare med stort engagemang för elevers lärande, hälsa och utveckling. I uppdraget ingår att arbeta för en välfungerande elevhälsa för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:

  • Kartlägga elevers och gruppers behov

  • Arbeta direkt med elev/elever i mindre grupp

  • Planera, genomföra och utvärdera insatser

  • Koordinera arbetet med överlämningar för elever som börjar och slutar på skolan

  • Delta i skolans systematiska kvalitetsarbete

  • Dokumentera i Prorenata

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarlegitimation samt påbyggnadsutbildning till speciallärare. Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Tidigare erfarenhet av arbete som lärare och specialpedagog inom grundskolan är meriterande. Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. 

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som person har du ett bra bemötande samt en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta tillsammans i team med olika yrkeskategorier. Ditt förhållningssätt är relationellt, och inriktat mot att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Du är flexibel, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande. Skicka in er ansökan med ert CV och personliga brev till recruitment.ostersund@engelska.se.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Special Education

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB