skoljobb.se

Teacher, Swedish , Ages 13 - 15

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

Teacher, Swedish , Ages 13 - 15

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan Eskilstuna söker nu en legitimerad lärare i svenska för elever i årskurs 7-9. Tjänsten är en heltidstjänst med start i augusti 2022.

Du bör vara en erfaren lärare och ha goda ämneskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet att leda ett arbetslag och att du har förmågan att utveckla det svenska ämnet.  Din egen undervisning som lärare sker på svenska, men kollegor emellan talar vi engelska/svenska. Det gör att du bör behärska båda språken flytande, både i tal och skrift.

Kompetenskrav

Du har examen från lärarutbildning samt lärarlegitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar.

Personliga kvalifikationer

Du är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Du är en van IT-användare och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor! 

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan.

Ansökningar via mejl accepteras inte.

Dela detta jobb

Teacher, Swedish , Ages 13 - 15

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB