skoljobb.se

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 9 - 14

Regioner
Utgår

2023-09-29

Ansök nu

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 9 - 14

About this vacancy

Vi söker en legitimerad lärare med ämnesbehörighet i Svenska som andraspråk.

I tjänsten ingår delat mentorskap.

På IES  arbetar vi för att alla våra elever ska uppnå sin fulla akademiska potential i en trygg och lugn lärandemiljö. 

Du kommer att ingå i ett lärarlag där det finns avsatt tid för att gemensamt utveckla undervisningen och ledarskap i klassrummet. Som lärare hos oss tycker du att det är roligt, stimulerande och utvecklande att undervisa elever som kommer från olika delar av världen och ger varje elev möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor.

Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling för att nå läroplanens mål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen samt arbetar för att skapa en trygg och stimulerande lärandemiljö. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas kunskapsutveckling.

Du tar egna initiativ och bedriver ett tydligt ledarskap i klassrummet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i Svenska.

Behörighet även i andra ämnen är meriterande.

Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Som lärare hos oss tycker du att det är roligt, stimulerande och utvecklande att undervisa elever som kommer från flera olika länder och ge varje elev möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor. Du är klar och tydlig i din kommunikation och har förmåga att motivera och entusiasmera elever till att ta till sig ny kunskap.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. 

Du är en positiv person med ett inkluderande förhållningssätt. Skolutveckling i samarbete med kollegor och skolledare är viktigt, lärorikt och intressant för dig. Du älskar att se elever lyckas och att spela en viktig roll i deras framgång!

Välkommen med din ansökan! 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 9 - 14

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB