skoljobb.se

Teamchef flerspråkigt center

Ansök nu

Teamchef flerspråkigt center

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Vi söker dig som brinner för lärande och kvalitet och som vill bli en del av en organisation ett i spännande utvecklingsskede. Som teamchef för flerspråkigt center blir du en del av centrum för lärande och hälsa vilket är en del av utbildningsförvaltningens centrala organisation. Som teamchef får du chefskollegor och ingår i en ledningsgrupp.

Ditt uppdrag

Som teamchef för flerspråkigt center leder du en organisation med kommunens modersmålslärare och studiehandledare som arbetar på samtliga enheter inom grundskolan och gymnasiet. Uppdraget är att genom partnerskap med verksamheten leda arbetet med att utveckla kvalitetsuppdraget för flerspråkigt center kopplat till förvaltningens huvudområden kvalitet i undervisning och lärmiljö och kvalitet i hållbarhet. I uppdraget ingår även att leda utvecklingen av processer som skapar förutsättningar för stärkt kvalitet för flerspråkiga elever. Du har personal och budgetansvar.

Det här söker vi hos dig

  • Du ska vara legitimerad lärare med minst 5 års erfarenhet.
  • Du ska genomgå eller ha avslutat rektorsprogrammet.  
  • Du ska ha arbetat som skolledare, antingen biträdande rektor eller rektor i minst ett par år.
  • Du ska ha behörighet inom SVA och/eller i sv/eng 
  • Du ska ha erfarenhet att ha varit chef i en organisation i förändring
  • Du ska ha goda kunskaper i office och vana vid att arbeta i digitala verksamhetssystem  och skolplattformar
  • Meriterande är ledarskapsutbildningar, egen handledning, organisationsteoretisk utbildning. Det är även meriterande att ha undervisat i modersmål eller ha arbetat som studiehandledare. 

Vi söker dig som har förmågan ha ta initiativ, visar på integritet och mod i dina ställningstaganden, är kommunikativ och tycker att samarbete är grunden i arbetet. Du drivs av ett mångfaldstänkande och vågar visa på ett ledarskap med utgångspunkt i en helhetssyn på verksamheten. Du tycker utvecklingen av kvalitet är en huvudsak och har stort fokus på verksamheten. Vi vill även att du har en förmåga och en öppenhet för att reflektera över dig själv och dina ställningstaganden i relation till ditt uppdrag tillsammans med andra.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen är i utveckling har du möjlighet att vara med och påverka dess utformning. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 1 januari 2021 eller efter överenskommelse

Löneform: Fast lön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2020/338

Kontakt: Patrik Lönn
08-606 84 72

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2020-08-25

Sista ansökningsdag:
2020-09-22

Dela detta jobb

Teamchef flerspråkigt center

Haninge kommun