skoljobb.se

Teaterlärare

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

Teaterlärare

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa på det Estetiska programmet, inriktning Teater. Här arbetar två teaterlärare i nära samarbete i och mellan de olika teaterkurserna och med tydliga gemensamma mål.
Spykens teaterinriktning har nya ändamålsenliga lokaler och är inne i en utvecklingsfas där vi utvecklar verksamheten mot berikande samarbeten med lokala teaterinstitutioner och medverkan i skarpa teaterprojekt. Elevernas förmåga till scenisk berättande både för en liten och en större publik står i fokus. Vi söker dig som vill arbeta utforskande med scenisk gestaltning, ge eleverna ökade kunskaper i olika metoder inom gestaltning, leda dem i processen mot en föreställning, undervisa i teaterteori, ingå i ett team som skapar den årliga musikalen på Lunds Stadsteater, utveckla ämnet Estetisk kommunikation och förbereda våra elever för högre studier.

Tjänsten innehåller undervisning i kurserna Estetisk kommunikation 1 och 2, Scenisk gestaltning 3 samt teaterteori

Kvalifikationer

Gymnasielärare med legitimation/behörighet att undervisa i teaterämnen.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Tillträde: 2019-10-01

Sista datum: 2020-06-18

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-18

Referensnummer

19-128
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Set Rooke
Title: Bitr.rektor
Telefon: 046-359 78 04

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarnas riksförbund; Maria Sköldborn
Telefon: 046-359 78 19

Namn: Lärarförbundet
Title: Expedition
Telefon: 046-359 57 37

Dela detta jobb

Teaterlärare

Lunds kommun