skoljobb.se

Teckentolk åk 7-9 grundskola

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss!
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har ca 850 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå efter sin förmåga toppen av sin potential. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare/personal som kan motivera, stimulera elevernas nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Junedalskolan ligger i centrala delarna av Jönköping. Vi har både närheten till city och dess faciliteter och 10 min promenad till Jönköpings stadspark, som är mer än 100 år gammal och är en utav Jönköpings kommun främsta tillgångar. Junedalsskolan har anor från 1907 då den byggdes som en avdelning inom Östra Folksskolan. Skolan har haft flera olika inriktningar och läsåret 1966/1967 blev skolan en ren högstadieskola. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk inne på grundskolan 7-9. Du stödjer och utvecklar elevens kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevens förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevens lärare.


Din kompetens
Du behärskar kommunikation på teckenspråk väl. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang, meriterande att du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det viktigaste för oss är att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2020-05-22 Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk: till belastningsregistret
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Karin Sjöstedt bitr. rektor 036–107260

Dela detta jobb

Teckentolk åk 7-9 grundskola

Jönköpings kommun