skoljobb.se

Textillärare med ämneskombination sökes till Sundbyskolan

Regioner
Utgår

2021-01-29

Ansök nu

Textillärare med ämneskombination sökes till Sundbyskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning

Sundbyskolan är en F-9-skola belägen i ett villaområde mellan Bromma och Solvalla. Skolan är stor och påminner nästan om en egen liten by med en väl fungerande organisation som skapar tydlighet med ett helhetsperspektiv på verksamheten. Idag har skolan ca 850 elever och vi är ungefär 100 personer som arbetar här. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande. Vi vet också att ett starkt pedagogiskt ledarskap, tydlighet och ramar leder till trygghet och ökar studieron för våra elever.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i textilslöjd i de äldre årskurserna. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i tex. SVA, franska eller tyska. Andra ämnen går också bra. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar.

Du är en del av ett arbetslag där kommunikation och kollegialt lärande är prioriterat och där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar arbetet med elevgrupperna. I tjänsten ingår mentorskap.

Du får ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola med fokus på ett språkutvecklande arbetssätt, ämnesövergripande undervisning, IKT, inriktning mot internationalisering och utveckling av elevhälsan. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är eller snart blir legitimerad och behörig lärare. Vi tror att du är en tydlig ledare som leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö för eleverna skapas. Du är lyhörd och kreativ och möter eleverna utifrån deras förutsättningar. Nära samarbete med andra är något du trivs med och du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för din egen utveckling. 
 

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Dela detta jobb

Textillärare med ämneskombination sökes till Sundbyskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen