skoljobb.se

Textilslöjdlärare till Furulundsskolan

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Textilslöjdlärare till Furulundsskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Furulundsskolan är en f-9 skola med ca 700 elever i de östra/centrala delarna av Halmstad. Skolan är populär och många elever söker sig hit. Furulundsskolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret. Vår verksamhet tar sin utgångspunkt från vår helhetsidé med verksamhetsidéer som är ett sätt att kvalitetssäkra vår undervisning. Varje stadie har en rektor och en specialpedagog kopplad till sig men allas huvuduppdrag är att arbeta för skolans totala måluppfyllelse.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med ett team bestående av fyra slöjdlärare ska vara med och fortsätta utveckla Furulundsskolan. Undervisningen läsåret 2018-2019 kommer för din del bedrivas i årskurserna 3-5.

För att trivas hos oss så behöver du ha en stor förmåga att bygga positiva relationer med elever och kollegor. Du är engagerad, lösningsfokuserad och ser möjligheter utifrån givna förutsättningar. Du tilltalas av vårt sätt att arbeta med skolutveckling, som finns att läsa om på vår hemsida. Du tilltalas av ämnesövergripande undervisning där samverkan med kollegor är en självklarhet.

Du har tankar om hur slöjdämnet i sig och tillsammans med andra ämnen väcker elevernas nyfikenhet och lust att utforska olika material samt ta sig an utmaningar på ett kreativt sätt.

Rekryteringen kommer påbörjas under pågående annonseringstid så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Slöjdlärarexamen med inriktningen textil för undervisning på låg- och mellanstadiet.
Vi sätter stort värde på goda ledaregenskaper och förmåga att skapa trygghet och studiero.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Textilslöjdlärare till Furulundsskolan

Halmstads kommun