skoljobb.se

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.  Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Borlänge söker en legitimerad lärare i TEXTILSLÖJD  årskurserna 4-9
Kunskapsskolan Borlänge  är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 400 elever. Skolan startade 2012 och ligger centralt i Borlänge vid Dalälvens kant med närhet till bussar och tåg. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50-100% i överenskommelse och beroende på profil och kompetens. 

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare kan du också komma att bli personlig handledare åt ett antal elever och du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och genom att följa upp planerna. 

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

Kvalifikationer
Som sökande ska du vara legitimerad lärare i textilslöjd och väl förtrogen med LGR -11 (samt LGR22) och formativ bedömning.

Meriterande kvalifikationer 
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årskurserna 4-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50-100% beroende på kompetens.

Rekryteringsprocessen 
Ansökan sker via länken nedan senast den 2022 02 28. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Polisens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Carolina Browall, 073 337 02 57 carolina.browall@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär!

Textilslöjdslärare grundskola åk 4-9

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2022-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb