skoljobb.se

Textilslöjdslärare till Fritslaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Textilslöjdslärare till Fritslaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

ARBETSUPPGIFTER
Om du vill jobba på en skola där man sätter stort värde på slöjd så bör du läsa vidare.
Vi är en trygg skola med höga krav på trygghet, kunskap och kvalitet och vi har verkligen eleven i centrum. Vi är stolta över att ha ett elevunderlag som speglar Sverige, mångkulturellt och dynamiskt. Hos oss får du arbeta i arbetslag med engagerad personal som alla strävar efter att tydliggöra kunskapskraven för eleverna. Hos oss finns också en tydlig och engagerad ledning som aktivt driver arbetet framåt och som verkar för att du som personal både skall trivas på jobbet och känna att du kan vara stolt över den verksamhet du arbetar i.
Om du vill arbeta på en skola med stora chanser till personlig utveckling, en tydlig, stöttande och drivande ledning, ett trevligt kollegium med gott samarbete samt färgstarka elever så är vi arbetsplatsen för dig.

På Fritslaskolan har du självklart en egen arbetsplats, en egen bärbar dator och en egen i-Pad.
Vid intresse ansök snarast, vi påbörjar intervjuerna efterhand som vi får intressanta ansökningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet av den textila delen av ämnet och som gärna vill ha ett nära samarbete med vår andra slöjdlärare vars inriktning är trä- och metallslöjd.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Textilslöjdslärare till Fritslaskolan

Marks kommun